Και όμως το υπουργείο Άμυνας πληρώνει εκτός έδρας…

στις

Πρίν απο λίγα χρόνια οι Στρατιωτικοί προσπάθησαν μέσα απο Ενώσεις να αποκτήσουν φωνη για να διεκδικήσουν κάτι πέρα απο τα όσα είχαν κατοχυρωμένα. Στην πορεία ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ στην εξουσία και πλέον οι Στρατιωτικοί άρχισαν να διεκδικούν και τα ….κατοχυρωμένα. Αμέτρητες είναι οι ερωτήσεις στην βουλή που βασίζονται σε έγγραφα της ΕΣΠΕΗΠ, της ΕΣΠΕΚΜ, της ΕΣΠΕΘ και του ΣΕΕΝΣΑ.

Σήμερα μάλιστα οι Ηπειρώτες της ΕΣΠΕΗΠ προφανώς μέσα στην απόγνωση τους με έγγραφο τους ζήτούν απο την βουλή να κάνει κάτι για να μην χάσουν τα ψίχουλα που δικαιούνται απο την αποζήμιωση παραμεθορίου που είναι «κατοχυρωμενη» αλλά δεν τους έχουν δώσει για 6 ολόκληρους μήνες!!!

(με κλικ γίνεται η μετάβαση στην ΕΣΠΕΗΠ)

εσπεηπ.png

Προφανώς το ποσό είναι αστείο, και πιθανότατα θα τους τα δώσουν, όπως έδωσαν (μάλιστα σήμερα αναρτήθηκε και στην Διαύγεια) την έγκριση υπέρβασης του ανώτατου αριθμού των επιτρεπομένων κατ’ έτος ημερών εκτός έδρας του πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ανάλογα με τον κλάδο, την κατηγορία και ειδικότητα που ανήκουν, για το έτος 2016 με συνολικό κόστος 161.430 ευρώ.

%ce%b5%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7

Ποσό που αφορά μεταξύ άλλων την τηλεοπτική κάλυψη (προφανώς των υπουργών…) και την (όπως αναφέρει αλλά μάλλον εννοεί ανεύρεση) «ανέρευση Α/Φ-ναυαγίων».

%ce%ad%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b71

Όπως και να έχει το μείζον είναι πως ΜΑΛΛΟΝ θα δώσουν τα λεφτά και στους Στρατιωτικούς. Το πότε βέβαια είναι πια προφανές σε όλους πως έχει να κάνει με ένα μόνο πράγμα.

Πότε θα στήσουν κάλπες (πρίν αποτελειώσουν την χώρα ή αφου την αποτελειώσουν;).

Δείτε και:«Μυρίζει» κάλπες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας;

Advertisements