Τα καινούργια «αστέρια» της βουλής

στις

Ρίγη συγκίνησης αναμένεται να διαπεράσουν τους πολίτες (που έχουν το δίλημμα αν θα καταθέσουν πινακίδες ή θα βγούν να πούν τα κάλαντα για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας) στο άκουσμα της είδησης πως τα οχήματα της βουλής αυξάνονται με την προσθήκη 2 πολυθέσιων mercedes,  χρώματος μεταλλικού μαύρου OBSIDIAN.

Κίνηση που…. θεωρητικά (λέμε…) θα σημάνει κάποια οικονομία στην χρησή που κάνουν οι λιμουζίνες, σε καύσιμα, service, κτλ

Και φυσικά η βουλή, και με Πρώτη Φορά Αριστερά, αγοράζει πάντα το καλύτερο και το πολυτελέστερο. Έτσι για να τα βλέπουν οι ξένοι και να σκάνε απο την ζήλια τους.

Γιατί η βουλή και ο φορολογούμενος είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Ο φορολογούμενος πρέπει να πληρώνει και να παριστάνει την σαρδέλα στα λεωφορεία, να βάζει βενζίνη κάθε Κυριακή ίσα για να πάει μια βόλτα (και να αφήνει ανοιχτούς τους δρόμους τις άλλες μέρες για να κυκλοφορούν απρόσκοπτα τα κονβόι απο κυβερνητικές λιμουζίνες) και ΑΝ, λέμε ΑΝ, υποθέσουμε πως μπορεί να φανταστεί πως κάποια στιγμη θα αγοράσει καινούργιο όχημα για να βάζει μέσα πεθερικά, παιδιά, γατιά και σκυλιά  να πάρει το φτηνότερο (που για παράδειγμα μπορεί να έχει ακόμα και περίπου τα μισά λεφτά απο τα βανάκια της βουλής…) για να του μείνουν λεφτά να πληρώσει και κανά φόρο….

Η βουλή αυτά τα έχει λύσει οπότε μας στέλνει το λογαριασμό.

147.407,46 €

Ιδού

 

%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b71

και ιδου…

%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b72

 

 

 

 

Advertisements