Πόσο θα είναι ο μισθός του Διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ.) ; (ΕΓΓΡΑΦΟ)

στις

Τυπώθηκε το φύλλο εφημερίδας της κυβέρνησης (ΦΕΚ) με το οποίο καθορίζονται με απόφαση του Π. Καμμένου και του Γ. Χουλιαράκη οι μηνιαίες αποδοχές και τα οδοιπορικά έξοδα του Διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ.) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο ο μισθός μικτά φθάνει τα 2.700 ενώ ένα μέρος του συνολικού κόστους της υπηρεσίας…. ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ.

Όπως αναφέρει το ΦΕΚ η δαπάνη είναι :«σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους επί ομάδας ΚΑΕ 0200 ύψους 15.007,20 ευρώ, ενώ επί ομάδας ΚΑΕ 0700 δεν δύναται να εκτιμηθεί, που θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του Π/Υ 2016 της ΚΥ ΥΠΕΘΑ (ΕΦ 11-110).Για κάθε επόμενο έτος η επιβάρυνση εκτιμάται στα 47.021,60 ευρώ επί ομάδας ΚΑΕ 0200, ενώ επί ομάδας ΚΑΕ 0700 δεν δύναται να εκτιμηθεί».

Δείτε το ΦΕΚ

%cf%86%ce%b5%ce%ba1%cf%86%ce%b5%ce%ba2

Θα είχε πάντως ένα ενδιαφέρον να ξέραμε πως βλέπει η στρατιωτική Ηγεσία αυτές τις αποδοχές σε σύγκριση με τις δικές της…

Κατα τα λοιπά το κόστος θα συνεκτιμηθεί με το αποτελέσμα. Οπότε και ίσως θα έπρεπε να μην υπάρχει καθόλου μισθός αλλά απλά ποσοστό επι των κερδών που θα έχουν οι ΕΔ.

Advertisements