Η καταστροφή συνεχίζεται – Το Άμυνας ξοφλάει μισθούς του…Απρίλη 2015!!!

στις

Είναι πλέον γνωστό στους πάντες πως η τωρινή κυβέρνηση κατέστρεψε την αμυντική μας βιομηχανία.

Και αυτό μας αφορά όλους.

Η αμυντική βιομηχανία έχει σημασία και για την εθνική οικονομία και για την εθνική άμυνα. Και για αυτό είναι μείζον θέμα.

Τα ΕΑΣ είναι σε περιπέτεια γνωστή, η ΕΑΒ παλεύει σε μανιασμένη θάλασσα ενώ θα έπρεπε να καλπάζει σε κάμπο λουλουδιασμένο, και για τα Ναυπηγεία προχτές ο ίδιος ο Βίτσας είπε πως είναι εξασφαλισμένη η μισθοδοσία των εργαζομένων και η λειτουργία του Ναυπηγείου έως και τον Απρίλιο του 2017.!!!!!!!!!

Και μετά τι; Θα τους ριξουν στο ταμείο ανεργίας;;;

Η αποτυχία της κυβέρνησης δεν είναι έκπληξη.Τα σχέδια που είχαν ήταν ιδέες απο παιδικές εκθέσεις ιδεών ή στην καλύτερη περίπτωση μαγικά τα οποία όμως σίγουρα δεν τα διδάσκουν στα πανεπιστημία (όχι σε αυτό που πήγα εγώ τουλάχιστον). Ίσως μόνον σε ακαδημίες του Χάρυ Πόττερ. Αλλά ούτε αυτές τις αερολογίες δεν επιχείρησαν με συνέπεια να εφαρμόσουν….Ίσως βέβαια αυτό να βγήκε σε καλό για την αμυντική βιομηχανία της χώρας που καταφέρνει ακόμα να αξιοποιεί όσο μπορεί την θετική ώθηση που άφησαν οι προηγούμενοι.

Η νέα είδηση που προκαλεί προβληματισμό έρχεται απο την πολύπαθη ηλεκτρομηχανική Κύμης, για την οποία προχτές (!!!) μπήκε η υπογραφή να ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΕΙ (!!!) με το ποσό των 1.336.596,07€ (!!!!) «για την πληρωμή αποκλειστικά και μόνο των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων της για το χρονικό διάστημα από Απρίλιο 2015 έως και Αύγουστο 2016».

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΩΗ!!!

Τώρα ίσως να γίνεται κατανοητό γιατί αυτή η κυβέρνηση που υποσχέθηκε προεκλογικά τα πάντα στους πάντες, λιμάνια στις βουνοκορφές και χιονοδρομικά στις παραλίες, ως κυβέρνηση πλήν μιας φοράς ΔΕΝ απάντησε ΠΟΤΕ σε ερωτήσεις που έγιναν για την ηλεκτρομηχανική Κύμης όπως προκύπτει  απο τον πίνακα της βουλής.

%ce%ba%cf%85%ce%bc%ce%b7-1%ce%ba%cf%85%ce%bc%ce%b7-2

Σε αυτή δε την μία και μοναδική φορά απάντησαν πως υπάρχει …σχέδιο.

%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b71%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b72

Σήμερα καταλάβαμε πόσο πολύ καλό ηταν αυτό το σχέδιο.

%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7

Και κάτι για το τέλος.  Στις 4/12/2014 οι ΑΝΕΛ με ερώτηση τους η οποία φυσικά απαντήθηκε τότε….υποστήριζαν πως υπήρχε τρόπος να διασφαλιστεί το εργοστάσιο για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 χρόνια φτιάχνοντας κράνη.

5 ΧΡΟΝΙΑ.PNG

Τί αλλαξε απο τότε πέρα του ότι κάθισαν στην κυβερνητική καρέκλα, ή εστω σε κυβερνητικό σκαμπώ αφού την καρέκλα την κρατάει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Advertisements