Τι κάνουν οι Κορεάτες στην Ελλάδα (ή αν προτιμάτε πόσα χιλιόμετρα ταξιδεύει η…ξεφτίλα μας) ;

στις

Η Κορέα (η Νότια, όχι η Βόρεια που ίσως να είναι και πιο αγαπητή στην κυβέρνησαρα) απέχει απο την Ελλάδα κοντά 9.000 χιλιόμετρα.

Μας χωρίζουν η Τουρκία, το Ιράν, το Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Κιργιστάν, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, η Κίνα….

Μας ενώνει όμως η πλήρης ανικανότητα αυτής της χώρας και η πλήρης ικανότητα και επιθυμία της Κορέας να βοηθήσει ακόμα και αυτούς που όλοι οι Θεοί τους έχουν βαρεθεί τέτοιοι που είναι (για τους νεοέλληνες τα λέω και τους εκπροσώπους τους).

Φίλος Κορεάτης με ενημέρωσε πως πέρα απο το 1-1,5 εκ. δολάρια* που έδωσαν οι Κορεάτες για την αντιμετώπιση του προσφυγικού μας στέλνουν αυτές τις μέρες και άλλα 800.000. Ή μαλλον πιο σωστά θα τα δώσουν μέσω της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες (μας ξέρουν οι άνθρωποι… δεν είναι χαζοί να τα δώσουν απευθείας).

Απορώ στα ταξίδια τους απο την κυβέρνηση όταν τους κοιτάνε όπως τους κοιτάνε, ντροπή ρε παιδί μου δεν νιώθουν;

ΥΓ: Και δεν δίνουν μόνο τα λεφτά τους. Έχω καρατσεκάρει πως τουλάχιστον μια ομάδα τον Γενάρη και τον Φλεβάρη είχε έρθει απο την Κορέα και μοίραζαν τρόφιμα στην Αθήνα και την Χίο. Προς το παρόν σε πρόσφυγες. Σύντομα σε όλους μας (πλήν διορισμένων βεβαίως, βεβαίως….).

ΥΓ2: Προφανώς φταίνε πάλι οι ξένοι για όλα τα στραβά στην χώρα. Αυτοί που όπως αποκάλυψε ο Αβραμόπουλος, αλλά ήταν Αύγουστος και πέρασε στο ντούκου, μας έχουν σπρώξει περι τα 850εκ. Και φταίνε γιατί με αυτά που κάνουν και δίνουν φαίνεται πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ενώ αν δεν τα έδιναν δεν θα φαινόταν…

*Για το ποσό δεν είναι βέβαιο αν πήγε και το 1,5 στην Αθήνα ή τα 500.000 απο το 1.500.000 πήγε στην Σερβία και την Κροατία. Αν πήγαν πάντως εκεί, εκεί θα πιάσαν τόπο.