ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΤΑΓΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΡΒΥΛΕΣ;

στις

Σε αυτή την χώρα ένα είναι το σίγουρο.

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ.

Γιατί δεν είναι μόνο τα στραβά και ανάποδα αυτού του τόπου που έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια και το πήραμε απόφαση πως ποτέ δεν θα διορθωθούν, είναι και νεα που βγαίνουν κάθε τρείς και λίγο, και μάλιστα εκεί που δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργούνται προβλήματα.

Ο Στρατός όπως είναι γνωστό έχει κάτι που λέγεται στολή και μέρος της αποτελούν και οι αρβύλες. Το ξέρουν όλοι και πρώτος ο Στρατός που θέλει όπως είναι φυσικό να έχει επάρκεια και αρβυλών.

Για αυτό και έγκαιρα έκανε ότι ήταν δυνατόν για να πάρει υλικά κοντά 2 εκ. ευρώ για την προμήθεια δερμάτων για τις αρβύλες που θα φτιάξει και θα παραδώσει στο τέλος Ιανουαρίου το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο (απο την παραγωγή του οποίου οι ΕΔ αναμένεται να κερδίσουν χρήματα σε σύγκριση με το να αγόραζαν αρβύλες απο το εμπόριο).

Πλήν όμως και ενώ όλα πήγαιναν σχετικά κανονικά και ενώ τα λεφτά είχαν πάει απο τις 30 Μαρτίου απο τον προϋπολογισμό του ΓΕΣ στο υπουργείο Ανάπτυξης που κάνει τους διαγωνισμούς όπως είναι γνωστό και ενώ τον Σεπτέμβριο υπογράφηκε και η σύμβαση αποφασίστηκε τελικά να υλοποιήσει την σύμβαση μόνο του το ΓΕΣ (!) και τα λεφτά επέστρεψαν στο Επιτελείο  στις 27 Οκτωβρίου.

%ce%b2

Και φυσικά τώρα πια το Γενικό Επιτελείο Στρατού τρέχει να προλάβει τα άρβυλα εξαιτίας της ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ του υπουργείου Ανάπτυξης,  (όπως ξεκάθαρα λέει και το σχετικό έγγραφο), που καθιστούν την προμήθεια των πρώτων υλών για τα άρβυλα κατεπείγουσα και πιεστική .

β2.PNG

Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν εδώ τον τόπο. Τουλάχιστον αυτή την φορά βρήκαμε με απόλυτη βεβαιότητα την κυβέρνηση που παίρνει άνετα το χρυσό στην κατηγορία «έχω ένα πρόβλημα να δημιουργήσω εκεί που υπάρχει έτοιμη μια λύση».

 

Advertisements