Τι φέρνει η 27η Νοεμβρίου σε δημόσιο, Στρατό, Δήμους, τράπεζες;

στις

Με ξεχωριστή λαμπρότητα αποφάσισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να γιορτάσει την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης χωρίς να υπολογίζει κόπο άλλα και χρήμα αφού με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή θα σημαιοστολιστεί η Επικράτεια και θα φωταγωγηθούν ΟΛΑ τα καταστήματα του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες.

Η εντολή μάλιστα φτάνει και στις Ένοπλες Δυνάμεις, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και Επιτελεία (όπου εκ των πραγμάτων για επιχειρησιακούς λόγους η φωταγώγηση δεν μπορεί να είναι γενική), τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό) κτλ….

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν αυτή την φορά θα τα καταφερει καλύτερα στις ομιλίες της η κυβέρνηση και αν θα τονιστεί πως στον κατακτητή αντιστάθηκαν ΟΛΟΙ οι Έλληνες γιατί ο λόγος του πρωθυπουργού απο το νησί-σύμβολο για την Αριστερά του Αη Στράτη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου σε αυτόν τον τομέα δεν τα κατάφερε πολύ καλά όπως άλλωστε φάνηκε και απο το ότι αναγκάστηκε ο αρχιεπίσκοπος  Ιερώνυμος να υπερτονίσει την έκκληση του για ενότητα και ομοψυχία στον λόγο του που ακολούθησε αυτόν του πρωθυπουργού.

%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82

Advertisements