Κορόιδο λαέ!

στις

Πληρώνεις, πληρώνεις, πληρώνεις αλλά όσο και να πληρώνεις δεν σε σώζει τίποτα.

Πληρώνεις εντός, πληρώνεις και εκτός.

Και υπουργούς με μισθουλάρες που καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα δεν έχουν, έχουμε, και βουλευτάδες χρυσοπληρωμένους έχουμε, και παρατρεχάμενους έχουμε, και προέδρους, διοικητές, επικεφαλείς, υπευθύνους έχουμε, ανευθύνους έχουμε, υπαρκτούς και ανυπάρκτους, έχουμε, και τον λογαριασμό να τους πληρώνεις έχουμε.

Και πρεσβείες έχουμε, και προξενεία έχουμε, και αντιπροσωπείες σε διάφορους οργανισμούς που ούτε τους φαντάζεσαι έχουμε, και γραφεία του ΕΟΤ έχουμε, και γραφεία Τύπου και επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνιας εις την αλλοδαπήν έχουμε και ότι θες και δεν θες έχουμε και να το πληρώνεις θες δεν θες έχουμε…

Και ακόμα και για να μεταφέρουμε απο τον όροφο στο υπογείο τρόπο έχουμε. Αφού εσύ θα το πληρώσεις σιγά που δεν θα είχαμε.

%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7

Και εσύ κορόιδο λαέ ψάχνεις να βρεις πως θα σωθείς. Δεν σώζεσαι, ολόκληρος να ξεπουλήθεις, να μείνεις στην ΕΕ να φύγεις απο την ΕΕ, να πάς σε άλλο πλανήτη, να κάνεις την μέρα νύχτα και την νύχτα μέρα δεν σε σώνει τίποτα και κανείς. Όσο έχεις αυτό το κράτος που έχει το παγκόσμιο χρυσό  στο να βρίσκει τρόπους να εξαφανίζει λεφτά, και απο πάνω να μπλοκάρει και οτι θα μπορούσε να δημιουργήσει πλούτο (τι τους νοιάζει;) είσαι χαμένος απο χέρι.

Χαίρε, μελλοθάνατε!

Advertisements