Πέφτουν τα χιλιάρικα βροχή…

στις

Η κρίση είναι για… τους άλλους.

Έτσι φαίνεται πως σκέπτονται στην κυβέρνηση η οποία κατα τα άλλα θέλει λέει να μην βάζει τόσους φόρους, θέλει να έρθει η ανάπτυξη και θέλει να δημιουργηθούν δουλειές.

Αυτό σκέφτηκα ακούγοντας πάλι υπουργό ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να λέει απο τηλεοράσεως πως μας νοιάζονται και για όλους είναι δύσκολα.

Θυμήθηκα πως ενώ υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν να δούν τον μισθό τους να φτάνει τα περίφημα 751 ευρώ. Κάποιοι που περιμένουν πώς και πώς να βρούν μεροκάματο, υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν κανένα λόγο να περιμένουν…

Γιατί δεν είναι μόνο οι βουλευτές και οι συνεργάτες τους (άνω των 1000 ατόμων), τα κόμματα (άλλοι τόσοι), αλλά και οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, μιάς και καθώς φαίνεται στο τεράστιο ελληνικό δημόσιο δεν υπάρχει κανείς υπάλληλος απο αυτούς που ήδη πληρώνουμε που να μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις τους….

Και βέβαια οι συνεργάτες των δημάρχων πρέπει και να αμοίβονται. Με αμοιβές που φυσικά δεν έχουν σχέση με τις αμοιβές των υπολοίπων Ελλήνων. Έτσι απο τις αρχές του χρόνου έχουν καθοριστεί μισθοί απο 1.092 ευρώ και πάνω.

%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%83%ce%b7

Και αν κάποιος αναρωτηθεί για πόσους μιλάμε, την απάντηση την δίνει το σχετικό ΦΕΚ. Για να κάνετε τους υπολογισμούς υπολογίστε πως η Ελλάδα έχει 325 δήμους και πολλαπλασιάστε επι…αντιδημαρχους…(άκρη ετσι και αλλιώς δεν θα βγάλετε).

%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82

Και βεβαίως συνεργάτες έχουν και στις περιφέρειες.

%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1

Κοιτα να δείς που τελικά…λεφτά υπάρχουν…Αν είσαι ειδικός βεβαίως.

Ειλικρινά, άραγε στην κυβέρνηση να ξέρουν πόσα δίνουμε κάθε μήνα;

 

Advertisements