Και τώρα πού θα βρούν λεφτά για να πληρώσουμε τις… κούρσες;

στις

Ένας δημοσιογράφος οφείλει να είναι (μεταξύ άλλων) ψύχραιμος.

Ακόμα και αν γυρνώντας στο σπίτι του περνάει δίπλα απο άστεγους που «κατοικούν» στις στοές της Πανεπιστημίου, εκεί που έχουν κατεβάσει ρολά καταστήματα μεγάλων αλυσίδων αφήνοντας δεκάδες ανεργους, στην Ακαδημίας λίγο πιο κάτω απο την ΕΣΗΕΑ, μπροστά απο άλλοτε κραταιά εμπορικά που κατέβασαν επίσης ρολά, στην Συγγρού ή στην Θησέως, δίπλα σε (ακόμα) φωτισμένες τράπεζες….Χωρίς κανείς να νοιάζεται ή να βλέπει κάτι το επείγον στο να βρεθεί μια λύση για αυτούς τους ανθρώπους….

Ακόμα και αν μια ζωή άκουγε για ένα διαφορετικό τρόπο διακυβέρνησης, ακόμα και αν στα αυτιά του αντηχούν τα λογια «πρώτα ο άνθρωπος»…. ο δημοσιογράφος οφείλει να είναι ψύχραιμος.

Και ψύχραιμα να παραθέσει τα γεγονότα. Και το γεγονός είναι πως  τρέχουν στο υπουργείο Εξωτερικών να βρούν 30.000 για να ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ (ναι όχι για να αγοράσουν αλλά για να νοικιάσουν) τα αυτοκίνητα του πρωθυπουργού και όσων τον συνοδεύουν για την επίσκεψη τους στις ΗΠΑ (!)

Και να τα έπαιρναν απο κάποιον άλλο κωδικό του ΥΠ.ΕΞ. να πείς καλά, αλλά δεν τα παίρνουν, τα ζητάνε απο τον Χουλιαράκη. Όχι φυσικά απο την τσέπη του αλλά απο τον προυπολογισμό. Περισσεύουν άραγε απο πουθενά λεφτά σε αυτό τον προυπολογισμό; Απο τις συντάξεις; Απο την Παιδεία; Την Υγεία; ……..Και αν δεν περισσεύουν πού θα τα βρούν; Θα κόψουν; Τι;

30000

Και δεν είναι και τα μόνα που ζητάνε καθώς φαίνεται πως στο ΥΠΕΞ (και είμαστε ακόμα στον Σεπτέμβρη) έχουν πέσει έξω για τα καλά.

%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%ba%ce%b1

Για να γυρίσουμε τώρα στα κουρσάκια συνολικά το ποσό, ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ, το ξαναλέω θα φτάσει τα 33.024,89 αλλά φαίνεται πως τα ψιλά τα έχουν

33000

Και έχεις και τον άλλο να τραγουδά, θωρακισμένη Mercedes εγω δεν ονειρεύτηκα ποτές….

Καλά, εσύ είσαι αλλού….Θα έρθει μέρα που οι πορείες στην αμερικάνικη πρεσβεία θα είναι σε τέσσερις ρόδες και με σωφέρ…

 

 

Advertisements